Omgeving - MINICAMPING KORENBLOEM

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Walcheren is een gebied met vele mogelijkheden. Men vindt er prachtige duinen, brede stranden, wandelbossen zoals het Veerse bos en krekengebied nabij Veere.
Fietspaden voor eindeloze fietsroutes langs prachtige binnenwegen en dorpen of langs de kust met de wind in de rug.  

Er is een uitgestrekt watersportgebied 'het Veerse Meer' om te surfen, zeilen, waterskiƫn of te zwemmen. Bezoek ook Neetje Jans op de Oosterscheldekering.
Of doe eens een rondje met het pontje, eilandhoppen op de fiets en dan overvaren met het pontje.

Oude Stadjes zoals Middelburg en Veere waar je lekker kunt winkelen en een mooie stadswandeling kunt maken langs historische gebouwen.  
Vlissingen met zijn prachtige boulevard waar de schepen dicht langs de kust varen, een bezoekje waard. Kortom op Walcheren is heel wat te beleven.

In Vrouwenpolder zijn diverse winkeltjes waaronder een grote supermarkt waar men alles kan kopen wat men nodig heeft.  Er zijn diverse restaurants van pizza`s tot Mexicaans en van pannenkoek tot frietjes. Het grote strand bij Vrouwenpolder is bij vele gasten in trek, daarna bij de lekkerbek een frietje of visje eten.

In Serooskerke is ook een grote supermarkt waar alles te koop is en waar iets minder toeristen  (dan in Vrouwenpolder) hun boodschappen halen dus minder piekdrukte.
Fietsen verhuur in Vrouwenpolder en Serooskerke.

Restaurant molen de Jonge Johannes in Serooskerke, speciaal voor de kinderen is er een leuke buitenspeelplaats.

Iedere Dinsdag toeristenmarkt in Veere.
Iedere woensdagmiddag toeristenmarkt in Vrouwenpolder.
Iedere donderdag weekmarkt in Middelburg.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu